Chat alert

ENDRING PÅ FAKTURA FRA 1. JANUAR 2017

Fra januar 2017 vil beløpsfeltet på giroen/e-fakturaen din endre seg fra å være blank til å vise totalbeløpet du har utestående. Du velger om du vil betale dette beløpet eller valgfritt beløp som er likt eller større enn minimumsbeløpet. 

Spørsmål og svar om fakturaendringen

Om American Express

American Express Company er et konsern med forskjelligartete aktiviteter, som reisebyrå, finansielle tjenester og nettverkstjenester, grunnlagt i 1850. Det er verdensledende innen betalings- og kredittkort, reisesjekker, reiser og firmaservice. Fra 1996 har American Express vært pågående i sin strategi for å åpne sitt brukerstedsnettverk og kortprodukter til tredje parts utsteder over hele verden. Ved å låne ut sin globale infrastruktur og merkevareposisjon har American Express oppnådd enda bredere rekkevidde for sitt nettverk verden over. American Express har nå nær 110 samarbeidspartnere i over 120 land. Mer om selskapet finner du her.

I 1999 ble DNB Bank ASA en utsteder av et av verdens mest prestisjefylte betalingskort, American Express® kort. Siden da har DNB utstedt to typer American Express kort: 

* American Express® Card 
* American Express® Gold Card
 
I 2011 ble et nytt kredittkortkonsept med 3 kort lansert for det norske markedet i et samarbeid mellom American Express, DNB og SAS EuroBonus:
 
* SAS EuroBonus Platinum American Express® Card 
* SAS EuroBonus Premium American Express® Card 
* SAS EuroBonus Classic American Express® Card 

The American Express® Platinum Card ble lansert i det norske markedet i 2014

Vil du vite mer om DNB Bank ASA finner du det her.

Copyright © 2016 American Express Company.
Foretaksregisteret NO 984 851 006 MVAOm oss