Chat alert

American Express' sikkerhetspakke

StopService+ er American Express® sin sikkerhetspakke. Skulle du være så uheldig å miste lommeboka, er det greit å kunne sperre alle kort ved å ta kun en telefon. Bruker du StopService+ er dette en av fordelen du får. 

For deg med SAS EuroBonus Classic Card og SAS EuroBonus Premium Card koster tjenesten kr 250,- og du kan bestille StopService+ her

For deg med SAS EuroBonus Platinum Card er tjenesten inkludert i kortet.

Logg inn i StopService +

StopService+ omfatter en rekke tjenester

Sperretjeneste
Registrer dine bank- og kredittkort i StopService+. Da kan du sperre alle dine kort ved å ringe ett og samme telefonnummer, 800 68 000, fra utlandet +47 66 98 43 71, tastevalg 1. 

Nøkkelservice
Gjennom StopService+ får du en nøkkelring påtrykt et identifikasjonsnummer som er registrert på ditt navn. Dersom du mister nøklene, kan tjenesten bidra til at du får dem tilbake - på en trygg måte. 

Bagasjeservice
Gjennom StopService+ mottar du to bagasjemerker med rem. Merkene er påtrykt et identifikasjonsnummer som er registrert på ditt navn og din adresse. Dersom bagasjen skulle forsvinne, kan den identifiseres, samtidig som din identitet og adresse beskyttes. 

ID-merker for verdisaker
I  sikkerhetspakken du mottar fra oss, vil du få et brett med  selvklebende ID-merker som kan brukes til å merke verdisaker. Merkene er påtrykt  et identifikasjonsnummer som er  knyttet opp mot ditt medlemskap i StopService+.

Nødbilletter
Et American Express-medlem som mister sine reisebilletter, får i de aller fleste land utstedt nødbilletter til hjemreise for inntil kr 25 000,-.

Nødkontanter
Ved tap av kortet får du tilgang til nødkontanter for inntil kr 40 000,- utbetalt i lokal valuta.
 
Meldingstjeneste
StopService+ sørger for å videreformidle viktige beskjeder per telefon eller telefaks på det tidspunktet du oppgir.


Stop Service+